Zenzes

Over ZENZES®

ZENZES® is ons eigen merk waarvoor we de producten zelf laten maken. Door het zelf laten maken van de producten kunnen we namelijk de kwaliteit garanderen en u iets nieuws en unieks bieden. 

Zenzes komt van het woord: senses, wat zintuigen betekent. Als u bezig bent met de levenstijl die past binnen het in balans komen van lichaam en geest werkt u veel met uw zintuigen. Vandaar onze naam, u zult dan ook zien dat de producten onder dit label u hierbij helpen.

Wat maakt de Zenzes meditatiekussens uniek tov andere meditatiekussens in de markt:

  • Verborgen ritssluiting aan de zijkant. Hierdoor is het kussen aan twee kanten te gebruiken en zal de rits nooit in contact komen met bijvoorbeeld uw yogamat wat kans geeft op beschadigingen van uw mat.
  • De ritssluiting van de binnenhoes zit ook aan een zijkant waardoor je geen rits voelt als je het meditatiekussen omgedraaid gebruikt.
  • De binnenhoes heeft dezelfde vorm als de buitenhoes. Hierdoor behoudt het meditatiekussen langdurig zijn vorm.

Meditatiekussens:
Door onze eigen productie kunnen we de benodigde kwaliteit garanderen en een meditatiekussen voor een scherpe prijs aanbieden om u als klant hiervan te laten genieten. We vinden het belangrijk dat we bij Zenartikelen.nl zo duurzaam en zo voordelig mogelijk voor u werken. 
               

Onze collectie

De Basic lijn
Deze meditatiekussens komen dan wel uit de basic lijn maar hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding doordat wij deze zelf laten maken en het voordeel wat wij behalen direct aan u geven. U heeft hiermee een uitstekend meditatiekussen waar u veel plezier aan zult beleven. De kussens zijn gemaakt van een mooie katoenen keperstof.

 

De Professionele Ecologische lijn
Deze meditatiekussens zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn voorzien van een stevigere stof dan de basic kussens. Hierdoor kunnen we deze dan ook aanbevelen voor intensief of studio gebruik.