Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm
Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm

Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm

€120,00
Merk: Manduka
Model: 181031116
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Manduka GRP Steel Grey yogamat - 6mm

Kom maar met de warmte, je yogahanddoek heb je vanaf nu niet meer nodig met deze mat van Manduka! Deze Manduka GRP levert de grootste grip ongeacht hoeveel je zweet. Van het leerachtige oppervlak tot de met houtskool doordrenkte rubberen kern, dit is meest innovatie mat van manduka tot op de dag van vandaag.

 • Afmeting 180 cm x 66 cm x 6 mm
 • Gewicht: 2.2 kg
 • Innovatieve bovenlaag biedt bewezen antislipcontrole, hoeveel je ook transpireert!
 • De kern van natuurrubber is geimpregneert met koolstof en absorbeert transpiratievocht en gaat de verspreiding van geurtjes en bacteriën actief tegen.
 • het 100% ademende materiaal filtert filtert het vocht onmiddelijk weg voor een slipvrije intensieve yogaoefening zonder dat je gebruik hoeft te maken van een yogahanddoek.

De basis- en bodemlaag van de GRP zijn gemaakt van duurzaam natuurlijk boombrubber. De matten worden geproduceerd in een duurzame fabriek in Spanje om ervoor te zorgen dat er geen giftige uitstoot vrijkomt in de atmosfeer. De GRP yogamat is  goed voor de planeet en voor je yogaoefeningen!

Gebruik & onderhoud:

Gebruik voor regulier onderhoud de Everyday Yoga Mat Cleanser. Pomp het schuim op een schone spons of doek, oefen druk uit en veeg het hele oppervlak van je mat schoon. De doek kun je vervolgens grondig uit spoelen en de mat met vers water afvegen. Neem het overtollige water op met een droge doek en laat de mat goed aan de lucht drogen voordat je deze oprolt en opbergt.

Gebruik de Deep Cleaner voor een grote schoonmaak. Vul de dop van het reinigingsmiddel op de 10ml-lijn en voeg deze toe aan een klein laagje water in een badkuip. Week mat 5-10 minuten in oplossing, en beweeg de mat af en toe wat in de kuip rond. Spoel de mat vervolgens goed af met schoon water, pers overtollig water uit en laat 24 uur drogen aan de lucht, alvorens de yogamat op te bergen.

 

Kijk voor meer Manduka op: Manduka 
Kijk voor alle yogamatten op: Yogamatten 
Voor informatie over yoga matten kijk op: Informatiepagina yoga mat 
Voor yoga kleding kijk je op: Yoga kleding

Bekijk ook...
 • werkdagen voor 16.00 besteld
  morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • Levering in Nederland
  en België voor €4,95