Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm
Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm

Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm

€64,00€40,00
Merk: Manduka
Model: 116011367
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Manduka PRO travel - be bold blue - 2,5mm

Met deze PRO Travel is de PRO serie van Manduka compleet. De Manduka PRO travel is de eerste reismat met een levenslange garantie en is een geweldige mat als je een lichte en draagbare mat zoekt, maar wel de kwliteit zoekt van de succesvolle zwaardere matten uit de PRO serie. De Manduka Pro Travel heeft vergelijkbare kwaliteiten en prestaties als de PRO en PROlite. Door het lage gewicht van 1100 gram en de mogelijkheid om op te vouwen is de PRO Travel zeer eenvoudig om mee te nemen naar de studio, het strand, het park en tijdens het reizen. Manduka biedt op de PRO Travel een levenslange garantie, iets wat uniek is voor een travel yogamat. De PRO Travel is vooral gemaakt om overal mee naar toe te nemen en alles mee te doen.

 • Afmeting 180 cm x 60 cm x 2,5 mm
 • Gewicht: 1,1 kg
 • Opvouwbaar en gemakkelijk in te pakken voor onderweg en op reis
 • Geschikt voor alle yogavormen, zeker ook voor intensieve en warme yoga stijlen
 • Lifetime Guarantee door Manduka
 • Gesloten celoppervlak tegen het doorsijpelen van vocht/transpiratie in de yogamat. Dit voorkomt de groei van bacteriën.
 • Een uniek nopjespatroon aan de onderkant zodat de mat niet wegschuift op gladde oppervlakten
 • Ontworpen op duurzaamheid. Deze mat gaat niet afbrokkelen, scheuren, kruimelen of vervagen. Door de extreem lange gebruiksduur vermindert dit het totaal aantal matjes dat uiteindelijk op de afvalberg belandt.
 • Super grip, zelf wanneer vochtig door transpiratie
 • OekoTex gecertificeerd, emissions-vrije productie, vrij van schadelijke stoffen
 • 100% latex vrij, veilig te gebruiken voor mensen met een latex allergie

Deze yogmat heeft een gesloten cel structuur wat betekent dat zweet en vocht niet in de mat kan trekken. Hierdoor wordt bacterie vorming tegen gegaan. De yogamat heeft een speciale bovenlaag waardoor je erg veel grip hebt zelfs wanneer je transpireert. De onderkant heeft weer een eigen structuur, een dot patroon, waardoor de PRO stevig op de ondergrond blijft liggen. Met een dikte van 2,5mm en de stevige structuur van het materiaal, geeft deze yogamat bescherming op houten vloeren, betonnen vloeren, op gras of zelfs tapijt. De mat is uiterst duurzaam, verkleurt niet en zal ook niet schilferen.

Gebruik & onderhoud:
Gebruik: Te gebruiken voor alle soorten yoga
Stroefheid verbeteren: Dit noemt men ook wel het breken van de mat. Gebruikers ervaringen wijzen erop dat door dagelijks gebruik de mat het best 'ingewerkt' wordt. De stroefheid neemt namelijk toe met het gebruik. Een andere manier volgens gebruikers is om wat zeezout over je mat te strooien, dit vochtig te maken en licht te boenen met een spons. Daarna goed afspoelen en in de zon laten drogen.
Reinigen: Reinigen met een reiniger ZONDER oplosmiddelen en een vochtige doek. Daarna in de zon laten drogen. Doe de PRO TRAVEL yogamat NIET in de wasmachine.

Kijk voor meer Manduka op: Manduka 
Kijk voor alle yogamatten op: Yogamatten 
Voor informatie over yoga matten kijk op: Informatiepagina yoga mat 
Voor yoga kleding kijk je op: Yoga kleding

 • werkdagen voor 16.00 besteld
  morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • Levering in Nederland
  en België voor €4,95