• werkdagen voor 22.00 besteld
    morgen in huis*
  • Gratis verzending
    vanaf € 50,-
  • Levering in Nederland
    en België voor €4,95
Meditatie cd In je element - visualisatie voor kinderen- Oasis serie nr19

Meditatie cd In je element - visualisatie voor kinderen- Oasis serie nr19

€12,50
Model: ZEN333
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Meditatie cd In je element

Korte visualisaties voor kinderen van 7 tot 14 jaar, maar ook oudere kinderen en volwassenen genieten volop van deze cd!

Compositie en spraak - Dick de Ruiter; Begeleidende klanken - Peter Smith.

De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook andere harmonische klanken toegepast. De doelstelling van deze cd is om onrustige, gespannen en hyperactieve kinderen een handvat te geven om via simpele visualisaties tot rust te komen, om weer in contact te zijn met hun gevoelens en emoties. Ook ADD- en ADHD-kinderen hebben hier veel aan. Ze worden blijer, vrijer en rustiger. De eerste tracks dragen als thema de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht, essentie, die alle een connectie hebben met delen van het emotionele lichaam. De laatste track is een vrije visualisatie naar transparantie en helderheid, iets dat bij zoveel kinderen zo vaak al is weg-geredeneerd. De visualisaties - prachtige verhalen met fantastische effecten in muziek en suggestieve natuurgeluiden - duren niet te lang, zelfs niet voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren.

1 Woud / aarde
2 Oceaan / water
3 Zon / vuur
4 Wolken / lucht
5 Stilte / essentie
6 Verbinding / transparantie
7 Lekker inslapen

Samen met Dick de Ruiter hebben wij deze collectie samengesteld om zo goed mogelijke te voorzien in de beoefening van meditatie of yoga. Wilt u graag een cd bestellen uit de Oasis collectie welke wij niet hebben? Neem dan contact met ons op, deze kunnen we speciaal voor u bestellen.

Kijk voor alle meditatie cd's hier: Meditatie cd's

Voor alle meditatieartikelen voor kinderen kijkt u hire: Meditatie voor kinderen

Beoordeel

Je naam:

Je beoordeling:


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Bekijk ook...