ZENZES® CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara
ZENZES® CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara ZENZES® CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara ZENZES® CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara

Zenzes CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara

€29,95
Merk: Zenzes
Model: ZEN2124
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Zenzes CHAKRA meditatiekussen - nummer zeven - Sahasrara

Het meditatiekussen komt uit onze Zenzes lijn, een mooi en kwalitatief kussen voor een scherpe prijs. Het meditatiekussen heeft een hoogte van 14cm wat net dat extra stukje ruimte geeft voor je zithouding. Daarom leent dit meditatiekussen zich perfect voor beginnende en voor gevorderden die wat extra ruimte willen.

De buitenhoes voorzien van een geborduurd Sahasrara symbool is van 100% katoenen keperstof welke zeer sterk en slijtvast is. Het meditatiekussen heeft een handvat aan de zijkant en een ritssluiting in de band zodat je gemakkelijk bij de binnenhoes komt en de buitenhoes kan wassen. Ook is hierdoor het meditatiekussen aan beide kanten te gebruiken. De binnenhoes van het meditatiekussen is van ongebleekte katoen.

Het meditatiekussen heeft een binnenkussen met rits gevuld met boekweitkaf. Door het boekweitkaf past het kussen zich aan aan de stand van het bekken waardoor de rug recht blijft. Dit is nodig voor een ontspannen meditatiehouding. Ook na langdurig gebruik blijft het zijn vorm behouden. Het meditatiekussen is goed gevuld, wilt u het kussen wat soepeler dan kunt u eenvoudig wat boekweitkaf eruit halen. Wij leveren namelijk liever een kussen waar genoeg boekweitkaf in zit dan dat er te weinig in zit en u moet gaan bijkopen. 

Dit ronde meditatiekussen wordt geleverd in de hoogtemaat 14 cm en heeft een diameter van ongeveer 30 cm.

Deze kussens worden ook veel gebuikt voor mindfulness of voor yoga ondersteuning.

Het zevende chakra Sahasrara

Het zevende chakra wordt in verband gebracht met kennis en inzicht en is gelegen in de buurt van de kruin.

Dit chakra, ook wel kroonchakra genoemd, bevind zich aan de bovenkant van de schedel en strekt zich nog iets boven het hoofd uit.
Het verbindt ons rechtstreeks met de hogere kracht en het spirituele bewustzijn.
Dit is het tweede belangrijkste chakra waardoor de Reiki-energie het lichaam binnenstroomt. Reiki-energie is universele energie die doorheen het lichaam stroomt en kan doorgegeven worden via de handen van de gever aan de ontvanger. De gever fungeert dan als kanaal tussen kosmos en de ontvanger. Een van de grootste krachten van Reiki is de mogelijkheid om ook zichzelf te helen.

Over ZENZES
ZENZES is ons eigen merk wat we zelf laten maken. Hierdoor kunnen we de benodigde kwaliteit garanderen en een meditatiekussen voor een scherpe prijs aanbieden om u als klant hiervan te laten genieten. 

Wat maakt de Zenzes meditatiekussens uniek tov andere meditatiekussens in de markt:

 • Verborgen ritssluiting aan de zijkant. Hierdoor is het kussen aan twee kanten te gebruiken en zal de rits nooit in contact komen met bijvoorbeeld uw yogamat wat kans geeft op beschadigingen van uw mat.
 • De binnenhoes heeft dezelfde vorm als de buitenhoes. Hierdoor behoudt het meditatiekussen langdurig zijn vorm.

 

Bekijk ook...
 • werkdagen voor 16.00 besteld
  morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • Levering in Nederland
  en België voor €4,95