• werkdagen voor 22.00 besteld
  morgen in huis*
 • Gratis verzending
  vanaf € 50,-
 • Levering in Nederland
  en België voor €4,95
Meridiaankogels Yin Yang - Wit / Groen
Meridiaankogels Yin Yang - Wit / Groen Meridiaankogels Yin Yang - Wit / Groen

Meridiaankogels Yin Yang - Wit / Groen

€13,95€11,95
Model: ZEN3000
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Meridiaankogels Yin Yang - Wit / Groen

Het was keizer Jia Jing die in de zestiende eeuw de werking van meridiaankogels grondig liet onderzoeken. Wat er uitziet als een gedachteloos spelletje, het laten ronddraaien van 2 metalen kogels in de handpalm, is in werkelijkheid een techniek met een helende werking:

Qi is de naam voor levensenergie die door ons lichaam stroomt. De kanalen waardoor deze energie stroomt noemen we meridianen; deze zijn verbonden met de belangrijkste organen en zintuigen in het lichaam. 

In de handpalmen bevinden zich ook raakpunten of energiecentra en door de meridiaankogels rond te draaien in de handen worden die reflexzones gestimuleerd, en de energie die vrij komt wordt via de meridianen naar de verschillende lichaamszones gevoerd. Op deze wijze kan genezing dan wel verlichting van stoornissen worden bereikt. De meridiaankogels zijn in verschillende maten verkrijgbaar; begin met de kleinere kogels en tracht de ballen zowel links als rechtsom in de handen rond te draaien. Als deze oefening je goed af gaat tracht dan de ballen rond te draaien zonder dat ze elkaar raken. Als je hier enige bedrevenheid in hebt ontwikkeld is het verstandig om grotere ballen te gaan gebruiken. Hiermee leer je om de ballen tot op de vingertoppen rond te draaien. Na verloop van tijd zul je merken dat de handen en vingers ook soepeler worden. Verander de draairichting regelmatig. Door het vrijkomen van nieuwe energie op deze natuurlijke wijze kun je je prettiger gaan voelen. Het concentratievermogen en de innerlijke kracht worden groter. In de ballen zit een mechanisme waardoor er door de beweging in de handen een zachte trilling ontstaat binnenin de ballen. 

Kenmerken:

 • 3,5 cm doorsnede
 • Set van twee
 • In eem mooi Chinees doosje met zijdeborduursel.
 • Leuk cadeau
 • Zeer geschikt voor mensen met reuma (of een andere vergelijkbare aandoening)

Beoordeel

Je naam:

Je beoordeling:


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht Goed

Voer onderstaande code in:

Bekijk ook...