Verzending en betaling

  • voor 22.00 besteld
    morgen in huis*
  • zondag besteld
    maandag in huis!
  • Levering in Nederland
    en België voor €4,95


Snelle verzending

Besteld en betaald* voor 22.00 uur is de volgende dag al in huis! Voor Nederland en Belgie, wij leveren ook op zaterdag! 
Zondag besteld en betaald* is maandag al in huis!

 

Besteld op Wordt geleverd op
Maandag voor 22.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22.00 uur Woensdag
Woensdag voor 22.00 uur Donderdag
Donderdag voor 22.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 22.00 uur Maandag

* betaald via IDeal, Paypal, Mistercash of Klarna Invoice voor 22.00 uur is de volgende dag in huis. 


Verzendkosten Nederland en Belgie:

Slechts € 4,95 
Boven € 50,- gratis verzending!

U krijgt bij pakketzendingen een track&trace code zodat u het pakket kunt volgen. Past het artikel door de brievenbus? Dan zal het met de normale post verstuurd worden. 

Bent u niet thuis?
-Dan zal Postnl het proberen bij de buren en zal de bezorger een briefje bij u in de bus doen om te laten weten bij welke buren het pakket is afgeleverd. Indien het niet bij de buren lukt zal de bezorger bij u een briefje achterlaten waarop vermeld staat wanneer een nieuwe bezorgpoging gedaan zal worden.
-Als het daarna een tweede keer niet lukt om het pakket bij u of de buren af te leveren zal de bezorger een briefje achterlaten waarop u kunt lezen waar het pakket bij u in de buurt opgehaald kan worden. Het pakket blijft dan twee weken op die lokatie liggen.

Retourneren:

De procedure:

Herroepingsrecht voor consumenten
Bent u niet tevreden over uw product dan heeft u 14 dagen bedenktermiijn om het product in de- voor zover mogelijk-oorspronkelijke staat te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Eventuele schade bij retournering wordt in mindering gebracht van het terug te storten bedrag.

Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht en de producten bij ons binnen zijn ontvangt u de terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending (mits deze door u betaald zijn) binnen 30 dagen retour op uw rekening.

U dient de goederen binnen de 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u op onze pagina defect en retour een servicenummer aanvragen of het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Bovenstaande geldt alleen voor consumenten, zakelijke afnemers kunnen geen beroep doen op deze bedenktermijn.

Neem contact op via het retour-formulier op onze site. Dit staat onderaan de pagina vermeld op www.zenartikelen.nl. Vanuit onze service afdeling ontvangt u op werkdagen binnen 48 uur een email met verdere retourinstructies.

 

Betalingen

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

Nederland België
iDeal Mistercash
Paypal Paypal
Klarna factuur*  

*Klarna factuur

Wanneer u kiest voor de optie Klarna factuur krijgt u per email of per post een factuur van de firma Klarna. U dient deze binnen 14 dagen te voldoen. Het gehele incasso traject is uitbesteed aan de firma Klarna. Uw producten worden wel direct verzonden zodat u de producten eerst kunt bekijken alvorens de factuur te betalen. Deze mogelijkheid is helaas alleen voor Nederlands klanten beschikbaar, we hopen spoedig onze Belgische klanten ook van dienst te kunnen zijn met een factuur betaalmethode.

 

KvK, BTW en bankgegevens van Zenartikelen:
Kvknummer: 69639175
BTW: NL137859181B01
IBAN: NL86INGB0004684639
BIC: INGBNL2A