Oogkussen lavendel biologisch - ecru

Oogkussen lavendel biologisch - ecru

€13,95
Model: 3319
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Oogkussen lavendel biologisch - ecru

Een yoga oogkussen is een fijn hulpmiddel dat, tijdens de Savasana, het licht helpt te blokkeren en je ogen, wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen te ontspannen. Oogkussens helpen je ook volledig te ontspannen tijdens het mediteren. De lavendel in het oogkussen is een gemakkelijke en zeer effectieve manier om te genieten van een lavendel aromatherapie. Het lijnzaad in de kussentjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk plooibaar zijn en dus meegeven met de diverse vormen rond de ogen.

Leg het oogkussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. De kussentjes helpen bij hoofdpijn, gespannen spieren in het gezicht en bij het afbouwen van stress.

Als je de ogen graag wat wil afkoelen kun je het oogkussen ook minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen om het vervolgens te gebruiken. Bij vermoeide ogen kan het juist prettig zijn om het kussen enkele seconden in de magnetrom op te warmen. Let er wel op dat je nooit een te warm kussen direct op je ogen legt!

* Afmeting: 22 x 8cm

* Gewicht: 140 gram

* Materiaal: katoen

* Vulling: de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad

 

  • werkdagen voor 16.00 besteld
    morgen in huis*
  • Gratis verzending
    vanaf € 50,-
  • Levering in Nederland
    en België voor €4,95