Yoga kleding informatie

Yoga kleding - broeken, leggings en tops

yoga kleding broek legging

Hoogwaardige yoga kleding van Biologisch katoen van het merk Gossypium. Speciale ontworpen voor beoefening van yoga of pilates met een heerlijke zachte soepele stof.  De yoga broeken en leggings hebben een flatterende omslagdoek waardoor je de broek precies kunt afstemmen op je lichaam. Hierdoor zijn deze broeken ook prima geschikt als zwangerschapbroek of als heerlijke vrijetijds broek.

Alle yogakleding wordt met de hand gemaakt in Engeland. Dit garandeerd goede werkomstandigheden, hoge kwaliteit, een prachtig product en een aantrekkelijke prijs voor deze kwaliteits yoga kleding. Onderaan deze pagina ziet u foto's gemaakt in het atelier.


Het assortiment yoga kleding

Wij verkopen yoga broeken, leggings en tops, allen speciaal gemaakt voor yoga of pilates beoefening. De harembroeken hebben een lekkere losse fit maar wel met een normale pasvorm zodat je optimale bewegingsvrijheid behoudt. Vele harembroeken hebben een laag kruis wat dit tegengaat. Bij ons is dat dus NIET het geval. Onze yoga broeken hebben daarnaast een prettige omslagband waardoor je zelf bepaald hoe hoog je de broek wilt laten passen. Daarom zijn deze yoga broeken ook zeer geschikt als zwangerschap kleding. Ook zijn onze broeken net iets langer dan een standaard maat omdat het prettig is dat de broek goed aansluit bij de nekels en wij in dit deel van Europa net wat langer zijn. Weer een voordeel van het atelier in Engeland.

De yoga leggings zijn voorzien van een een speciaal verstevigd kruisstuk waardoor scheuren niet mogelijk is. Ook dit is typisch weer een voordeel van onze leggings, yoga kleding speciaal gemaakt voor yoga en pilates.

De yoga broeken zijn verkrijgbaar in 3 maten, S, M, L en in drie schitterende kleuren: zwart, antiek grijs en lake blue.

          

 

Daarnaast verkopen we bijpassende tops, allen ook gemaakt voor yoga en pilates. De power tops zijn bijvoorbeeld dubbel laags met verborgen naden zodat je deze niet voelt in je nek, zij, of oksles. De andere tops beschikken over een open nek waardoor deze top je alle ruimte geeft en toch goed blijft zitten dankzij de kleine mouwtjes. De yogatops zijn verkrijgbaar in 3 maten, S, M, L en in drie schitterende kleuren: zwart, antiek grijs en lake blue. Zie hieronder de tops uit onze collectie yoga kleding.

          

 


Het atelier waar de yoga kleding wordt gemaakt

yoga kleding logo

yoga kleding naaien yoga kleding spoelen

yoga kleding patronen yoga kleding stof

yoga kleding meetlint yoga kleding draad

yoga kleding strijken yoga kleding schaar

yoga kleding knippen yoga kleding patroon zetten

yoga kleding borduren yoga kleding patroon

yoga kleding footer banner